Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Työmiehen tuumaustunti oli arvoton näytelmä

Seurailin Olli Immosen kiemurtelua ja Matti Putkosen höpöttelyä tiedotustilaisuudessa verkkolähetyksen kautta. Heräsi pieni hämmästys, että näinkö maan toiseksi suurimman eduskuntapuolueen johto kuvittelee selvittävänsä kohun: Immonen "eroaa itse" ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja kieltäytyy kommentoimasta, koska "Olli ei enää kuulu meihin". Puolueeseen ilmeisesti kuuluu, mutta puoluesihteeriä tai puheenjohtajaa ei ole saatu paikalle asiaa kommentoimaan. Kyseessä oli sen sortin venkulointi, että " vanhojen puolueiden" spinnaukset kalpenevat.

Tilaisuudessa julkaistiin myös nimilista Perussuomalaisia vastaan kiihottaneista, ja kysyttiin mikä on näiden henkilöiden sanomisten vaikutus yhteiskuntarauhalle. En ole huomannut kenenkään väkivaltaisesti kiihottuneen. Kysynkin, mikä vaikutus mahtaa olla perussuomalaisten mullahien fatwa-listoilla muita puolueita vastaan?

Maahanmuuttokin nousi asialistalle. Suomeen kuulemma tulee "laittomia turvapaikanhakijoita", mikä on mielenkiintoinen termi, koska turvapaikan hakeminen ei voi olla laitonta, eikä siitä tule laitonta, vaikka hakemus olisi perusteeton. Perussuomalaisten rikollisilla maahanmuuttajilla ratsastelu muuttuu koko ajan falskimmaksi, kun puoluetoimiston henkilöstöllä on useampia raiskaustuomioita kuin vastaavalla joukolla turvapaikanhakijoita. Eikä tämä ole edes solvaus, vaan kylmä fakta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Onkohan joku muu pannut merkille, että tämäkin vuosi tulee todennäköisesti olemaan jälleen yksi vuosi vailla talouskasvua. Samanaikaisesti työttömyys nousee kohisten, ja valtio velkaantuu miljarditahtia.

Jo ties kuinka monetta viikkoa poliittista keskustelua ja opposition huomiota hallitsee kuitenkin yhden kansanedustajan yksittäinen some-ulostulo.

Jos jokin on arvoton näytelmä, niin suomalaisen poliittinen keskustelu, ja keskustelijoiden kyky keskittyä toisarvoisiin lillukanvarsiin tilanteessa jossa maa on sieraimiaan myöten nesteessä.

Käyttäjän LassiJskelinen kuva
Lassi Jääskeläinen

Eli mielestäsi mistään muusta kun taloudesta ei pitäisi vai puhua? Taloudestahan tässä ollaan kaikkein eniten juuri koko aika puhuttu, mutta ei politiikka ja yhteiskunta ole pelkkää taloustiedettä.

Käyttäjän EetuKinnunen1 kuva
Eetu Kinnunen

Kyllä äärioikeiston parlamentarisoituminen ja sen kriitikoiden uhkailu nimilistoilla on taloustilannetta huolestuttavampaa.

Käyttäjän LassiJskelinen kuva
Lassi Jääskeläinen

Hesarilla oli hyvä pääkirjoitus tästä tänään. Näyttäisi siltä, että Putkonen on perussuomalaisten työkalu vähän samaan tapaan kuin spokepersonit Yhdysvalloissa. Puoluejohdon ei tarvitse kommentoida ikäviä asioita kun Putkonen hoitaa sen, ja samalla Putkonen voi matalamman profiilinsa ja heikomman uskottavuutensa vuoksi esim. juuri viljellä sellaisia päättömiä syytöksiä, jotka kuitenkin uppoavat hyvin perussuomalaisten pääkohderyhmään.

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1440472465515?re...

Käyttäjän EetuKinnunen1 kuva
Eetu Kinnunen

Asiat tosiaan tuntuvat olevan miltä näyttävätkin.

Käyttäjän ipa kuva
Irma Hirsjärvi

Noihin tunnelmiin jäin itsekin. Uskomaton näytelmä.

Käyttäjän EetuKinnunen1 kuva
Eetu Kinnunen

Herää kysymys että tuleeko jenkkiläisestä hyökkäys-vastahyökkäys -politikoinnista Suomessa normi vai puhaltaako Soini tämän narrishown poikki.

Kari Ahveninen

Olisiko teillä itse asiaan mitään oikeaa kommentoitavaa? Oliko näytelmä sellainen mikä tyydyttää demaria?

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Ei se koossa pysy, ei sitten niin millään, jos ei sitten oudolla ihmeellä. Mutta täytyy odottaa ja katsoa, milloin Immonen tekee sen kuuluisan viimeisen virheen. Kuka jaksaa politikoida nuoralla ja pudota sitten suosiossaan alle vaadittujen normien. Niin turhaa yrittää selittää selkeää virheitten sarjaa toisten väärin ymmärtämisen syyksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset