Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Alueet

Laajakaista kaikille

Nopea internetyhteys alkaa olla jo juoksevaan veteen ja sähköön verrattava välttämättömyys. On häpeällistä, että moni on vielä tahtomattaan nopeiden yhteyksien saavuttamattomissa. Kyse on alueellisesta tasa-arvosta.

Työn kattavan laajakaistaverkon parantamiseksi on jatkuttava.

Ajankohtainen kysymys on Keski-Suomen Verkkoholding (KSSV) Oy:n talouden tukeminen. Yhtiö rakennuttaa Keski-Suomessa kymmeneen kuntaan nopeita laajakaistayhteyksiä. Valtion tulisi maksaa avustuksia luvatun mukaisesti.

Helsinki ei saa tyhjentää muuta Suomea

Tuoreen aluekehitysselvityksen mukaan Suomessa on 20:n vuoden päästä vain kolme kasvavaa kaupunkiseutua: Helsinki, Tampere ja Turku. Tämä ennuste on pelottava, eikä sen saa antaa toteutua.

Sote- ja itsehallintouudistus etenee

 

Me kolmen hallituspuolueen neuvottelijat istuimme perjantai-iltapäivästä lauantain pikku tunneille runsaat 10 tuntia valtioneuvoston linnassa.  Saimme aikaan sopimuksen itsehallintouudistuksen, sis. soten, päälinjoista. Muusta ei ollut tarkoituskaan. 

Sovimme niin, että sisältö julkaistaan maanantaina 9.11.2015 klo 13.00.

Odotelkaa siis rauhassa. 

Nyt alkaa lakiesitysten laadinta ministeriöissä.  Alueilla päästään myös tehokkaasti laatimaan suunnitelmat valtavan uudistuksen toteuttamiseksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä