Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Kaikki blogit puheenaiheesta Frauke Petry

Saksan "siniset"

Fankfurter Allgemeine kertoo tänään, että Frauke Petry on on rekisteröinyt domainin "dieblauen.de" (siniset.de). Nyt Saksassa spekuloidaan, onko Frauke Petry AfD:n jättämisen jälkeen tekemässä "Lucket", eli perustamassa eronsa jälkeen uutta puoluetta. Petry toteutti rekisteröinnin jo 03.07.2017, eli Frauke Petry on eroaan AfD:stä jo jonkin aikaa pohtinut. Tuskin myöskään "dieblauen " on sattumaa. Suomen Perussuomalaiset olivat hajonneet kesäkuussa, ja kuun lopussa "uusi vaihtoehto" ilmoitti eduskuntaryhmänsä nimeksi "siniset".

AfD-johtaja Frauke Petryn irtiotto omasta puolueestaan

Frauke Petry yllätti eilen kaikki, eikä vähiten oman puolueensa kärkipolitiikkoja. Petry ilmoitti puolueen lehdistökonferenssissa Berliinissä, ettei hän liity AfD:n liittopäiväryhmään. Sen jälkeen hän poistui tilaisuudesta. Tämän jälkeen Saksassa alkoivat heti spekulaatiot siitä, että saako Petry seuraajia muista juuri valituista AfD-lliittopäiväedustajista.

Saksan AfD-puolue sisäisen valtataistelun keskellä

Populistisen AfD-puolueen sisäinen valtataistelu ei rauhoittunut viime kesänä tapahtuneeseen AfD:n hajoamiseen. Silloin puolueen perustaja Bernd Lucke jätti puolueen ja vei tuhannet kannattajansa mukanaan, mm. suurimman osan AfD:n europarlamenttiedustajista. Tämän jälkeen puolue muuttui avoimesti populistiseksi, muukalaisvastaiseksi puolueeksi, jossa sen johtohahmotkin käyttävät rasistisia ilmauksia.

Jalkapallo heiluttaa AfD:n kannatusta Saksassa

Saksan AfD:n varapuheenjohtaja Akexander Gaukand sai kuukauden alussa juuri ennen jalkapallon EM-turnausta aikaan kohun, arvostellessaan Jéróme Boatengin asemaa Saksan maajoukkueessa. Sittemmin myös Saksin AfD, ja puheenjohtaja Frauke Petry arvostelivat Saksassa syntyneen turkkilaistaustaisen maajoukkuepelaaja Mesut Özilin pyhiinvaellusmatkaa Mekkaan. Tässä he olivat sytyttämässä ruutitynnyriä, sillä Saksan jalkapallomaajoukkue on pyhä jalkapallohullulle kansalle. Kirjoitin asiasta blogin 03.06.2016, jossa epäilin näiden puheenvuorojen vaikuttavan AfD:n kannatukseen.

Saksassa kuohuu

Saksan Kriminaaliviraston (BKA) tietojen mukaan Saksasta on lähtenyt yli 800 islamistia Syyriaan ja Irakiin liittyäkseen siellä terroristisiin ryhmiin kuten ISIS. Sen tietojen mukaan noin kolmasosa on nyt heistä takaisin Saksassa.

BKA:n mukaan "tsihadisti-matkailijoiden" määrä olisi lievässä nousussa. Kuitenkin vielä tammikuussa BKA-ppresidentti puhui "matkailun" lievästä vähenemisestä.

Die Welt -lehden tietojen mukaan Saksan turvallisuusviranomaiset lähtevät siitä, että 130 liittotasavallan tsihadisteista ovat kuolleet, osa heistä itsemurhapommittajina.

Pegida tai AfD, sama kaiku on askelten

Pegidan kärkinainen Tatjana Festerling haluaa antaa ampua pakolaisia Saksan rajalla, jos rajaa ei voida sulkea. Tatjana Festerling nimittäin vaatii Daily Mailin uutisportaali MailOnlinelle antamassaan haastattelussa kuolemaa ihmisille, jotka pakenevat sotaa ja terrorismia.

AfD-johtaja Frauke "Pinokkio" Petry vaikeuksissa Saksassa

Saksassa AfD-johtaja Frauke Petry on joutunut myrskyn silmään viikko sitten Mannheimer Morgenille antamansa haastattelun johdosta. Siinä hän totesi mm. että pakolaisia voidaan Saksan rajalla ampua hätätilassa heidän yrittäessään ylittää Saksan rajan. Frauke Petry tarkasti ja hyväksyi haastattelun ennen sen julkaisemista. Jopa Petryn puoluetoverit ovat haastattelulusta ihmeissään ja se jakaa puolueen kannattajia.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210959-afdn-kovaa-kielenkayttoa-s...

AfD:n kovaa kielenkäyttöä Saksassa

AfD:n kielenkäyttö pakolaisasioissa Saksassa kovenee. Puolueen puheenjohtaja Frauke Petry haluaa, että ääritapauksissa Saksan rajalla pakolaisia voitaisiin ampua. Berliinin AfD:n puheenjohtaja Beatrix von Stroh panee astetta paremmaksi. Hänen mukaansa ampuma-aseita voitaisiin käyttää myös pakolaislapsia vastaan.

Von Stroh kirjoittaa facebook-sivullaaan, että henkilö, joka ei rajalla tottele SEIS-käskyä, on hyökkääjä. Hyökkäyksiä vastaan meidän tulee puolustautua, hän lisää. Ihmiset Itävallassa ovat turvassa. "Ei ole perusteltua, että rajamme ylitetään väkivalloin".

AfD:n johtaja Frauke Petryn uusi miesystävä

Bernd Lucken keväällä AfD:n johdosta syrjäyttaneelä Frauke Petryllä on uusi miesystävä, Nordrhein-Westfalenin AfD:n johtaja Marcus Pretzell. Pretzell pitää "Ultima Ratio" ampuma-aseiden käyttöä pakolaisia vastaan oikeutettuna. Hän ei kuitenkaan usko, että aseiden käyttö olisi vielä välttämätöntä. Poliisilla on muitakin mahdollisuuksia pakolaisten torjuntaan, kuten vesitykit ja kyynelkaasu.

http://www.bild.de/politik/inland/alternative-fuer-deutschland/will-auf-...

Ultima Ratio = ei muita mahdollisuuksia pysäyttää

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä