Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Kaikki blogit puheenaiheesta Ikä

Ruotsissa testataan pakolaislapsia

Ruotsin rahat ovat loppu. Nyt on pakko alkaa epäilemään pakolaislasten, ilman aikuisia maahantulleiden ikää, vaikkei se olekaan Ruotsin tapa. Pitäisikö maahnmuuttajien sanaa epäillä?  Olisiko näistä kuitenkin joku aikuinen, niinkuin jotkut ilkeämieliset ihmiset uskottelevat?

Presidentillä 100v. ongelma?

Suomen tasavallan presidentillä on ongelma jota minulla ei ole. Uutiset kertovat, että maamme presidentti haluaa tietää ketkä maassamme täyttävät tänä vuonna, siis Suomen itsenäisyyden 100v. juhlavuonna, 100 vuotta.

Minä ja sinä saamme tuon tiedon kun pyydämme sitä väestötietojärjestelmästä. Presidentti lienee poikkeus?

Olen ymmärtänyt jopa niin, että minä joutuisin tiedosta maksamaan. Presidentti saisi tiedon maksutta jos vaan ymmärtäisi pyytää. Taitaa olla niin, että minä olen väärässä?

Avoin kirje julkisen sanan käyttäjille

Arvoisat median edustajat,

tänään oli HS:ssä mielenkiintoista pohdintaa naisiin kohdistuvasta asenteellisuudesta politiikassa ja mediassa. Teksti liittyi vahvasti myös minuun, niin haluan laajentaa tässä näkökulmaa omalta osaltani.

Kyse ei mielestäni ole pelkästään sukupuolesta, vaan siitä, että meidät ihmiset marginalisoidaan julkisessa sanassa helposti vain jonkin ominaisuuden edustajiksi. En usko, että se kaikilta osin palvelee monipuolista kansalaiskeskustelua.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä