Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Kaikki blogit puheenaiheesta Intersukupuoliset

Mies näyttää mieheltä vaikket sinä sitä ehkä näe


"Nainen on nainen,on aivan samaa vaikka naiselle puetaan miehen vaatteet , ei hän sillä mieheksi muutu vaikka nimi muutetaan."


"Mies synnytti, kertovat Suomen valemediat"


Muun muassa tällaista kouhotusta herättävät nykyisin uutiset, jotka tavalla tai toisella kyseenalaistavat sukupuolia käsitteleviä keinotekoisia kliseitä. 

Oppitunti sukupuolesta

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ViNOn liittokokous vaatii Suomea tunnustamaan kolmannen sukupuolen. Jostain syystä tämä on kääntynyt useiden puheessa "haluksi saada" kolmas sukupuoli tai "ehdotukseksi" kolmannesta sukupuolesta. Ihmettelijöille tiedoksi: kolmas sukupuoli on olemassa, ja ViNO haluaa sille laillisen tunnustuksen. Mutta ilmeisesti sitä ennen on pidettävä pieni oppitunti sukupuolesta.

Sukupuolenkorjauksella naisten sarjoihin?

Iltasanomissa oli tänään mielenkiintoinen artikkeli. Sukupuoltaan miehestä naiseksi korjannut Vera haluaisi saada luvan kilpailla naisten sarjassa kuulantyönnössä mm. Kalevan kisoissa. Suomen urheiluliitto pohtii yhä päätöstään.

Kuulantyönnön lisäksi, Vera harrastaa mm. penkkipunnerrusta. Näin esim. iltasanomat kirjoittaa.

Tasa-arvo ei ole valmis!

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään tänään.

Seuraavana 35 esimerkkiä, kuinka sukupuolten välinen tasa-arvo ei ole valmis Suomessakaan.

Naisten ja miesten välillä on tasa-arvoeroja, mutta tämän lisäksi kaksinapainen sukupuolijärjestelmä sulkee ulkopuolelleen kaikki ne, jotka eivät tunne sopivansa naisen tai miehen määritelmään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä