Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Kaikki blogit puheenaiheesta Isis-vaimot

Haetaanko ISIS-leirin suomalaiset kotiin?

Keskustelu Al-Holin yhdistetyn vanki/pakolaisleirillä olevien ulkomaan kansalaisten tilanteesta on puhuttanut viimeiset viikot kiihtyvällä tahdilla. Hallituspuolueilta on tullut asiasta aavistuksen keskenään ristiriitaisia lausuntoja, mikä kenties johtuu siitä, että kokonaisuus on sekä eettisesti että juridesti melko hankala. Lohduttautua voi sillä, että hajallaan tuntuu olevan oppositiokin.

Suomella ei ole velvollisuutta auttaa Isis-naisia

Suomessa on viime viikkoina käyty aktiivista keskustelua Syyriassa al-Holin leirillä olevien ns. Isis-naisten ja heidän lastensa kohtalosta. Keskustelu on ollut osaltaan varsin värittynyttä ja valitettavan tunnepitoista, vaikka tällaiseen asiaan erityisesti tulisi kyetä suhtautumaan pragmaattisesti.

Oikeustieteilijät unohtavat oikeusvaltioperiaatteen

Eräät oikeustieteilijät ovat 20.6.2019 julkaistussa Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksessa https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006148313.html vaatineet, että Suomi noutaisi isis-taistelijoiden lapset huoltajineen Syyriassa sijaitsevalta al-Holin leiriltä.

Konsulikyyti terroristeille?

Olen kauhulla ja ihmetyksellä seurannut kiihtyvää propagandaa siitä, että Al Holin leiriltä tulee hakea suomalaistaustaiset naiset ja lapset pois. Haastatteluvideoilla naiset ovat päästä varpaisiin hunnutettuina ja kertovat, kuinka he ovat eläneet elämää kuten Suomessa konsanaan ja lapset ovat käyneet hyviä kouluja. Lasten osalta tilanne on varmasti kimurantti sillä lapset ovat aina viattomia vanhempiensa valintoihin. Mutta viaton lapsi ei ole välttämättä vaaraton jos aivopesu ja ideologian syöttäminen on onnistunut eritoten kehittyville aivoille kotona ja "hyvissä kouluissa".

Tuokaa jo Isis-vaimot ja lapset Suomeen!

Suomi voi nyt näyttää hurjan luontonsa.

https://yle.fi/uutiset/3-10802014 Tai sitten ei?

Minä ottaisin Isis-vaimot ja lapset Suomeen avosylin vastaan.

Sisäministeri Mykkänen puhuu taas pehmoisia

Toimintusministeriön sisäministerin pestiä hoitava Kai Mykkänen, tapansa mukaan viattoman lapsen ilmein, antoi Ylen uutisille lausuntoja, joista toivon ettei hän edes itse niihin usko. Hän on valmis harkitsemaan ja ehkäpä toteuttamaan operaation jossa Syyrian leireillä olevat Isis-perheiden lapset tuodaan Suomeen. Siis miten? Ottamalla vauvat äideiltään ja sanomalla, että äidit jäävät tänne!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä