*

Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Kaikki blogit puheenaiheesta Monarkia

Presidenttipeli muuttuu farssiksi

Istuva tasavallan presidentti Sauli Niinistö ilmoitti eilen asettuvansa ehdolle toiselle kaudelle -tosin valitsijayhdistyksen kautta, ei Kokoomuksen ehdokkaana. Tavoitteena on selkeästi laajapohjaisen kansanliikkeen synnyttäminen ja vastaehdokkaiden lannistaminen lähtökuoppiin. Samanlaista haastajien pitämistä taka-alalla oli koko ilmoituksen lykkääminen myöhäiseen ajankohtaan. Se jätti auki mahdollisuuden sillekin, ettei Niinistö hakisi jatkoa jolloin moni presidentinvirasta haaveileva jäi niinsanotusti kytikselle.

Monarkia vai anarkia ?

Politiikka on rikki. Sen rikkoivat puolueet. Tämä on nähtävissä joka puolella maailmaa ilman poikkeusta. Kansat on saatu kyllästymään poliittiseen jargoniin ja vahvalle johtajalle on tilaus.

 

Tämä trendi on nähtävissä niin Suomessa (Kekkonen) Kreikassa (Papadopoulos), Itävallassa (Keisari von Hasburg) ja jopa Saksassa (Prinssi Georg Friedrich von Preussen) takaisin haikailuissa.

 

Venäjällä on jo vahva miehensä Putin ja USA sai omansa Trumpin persoonassa.

 

 

Perussuomalaiset laittavat kuningaskunnat kuntoon

Perussuomalaisten ajatuspajan, Suomen Perustan, ”Kunnat Kuntoon”-asiakirja herätti ilmestyessään jonkin verran huomiota viimeisten sivujensa, joissa Pauli Vahtera eritteli lähinnä maahanmuuttajia, työläisiä, opiskelijoita, nuoria ja muita vastaavia ryhmiä kurkuttavia leikkausehdotuksiaan, ansiosta. Muuten pamfletti kuitenkin jäi suuremman yl

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä