Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Kaikki blogit puheenaiheesta Oma kansan hyvinvointi edellä

Saksalaiset edelläkävijöinä infraäänitutkimuksessa

https://youtu.be/b-yHDUXZMJc  

LIVESTREAM-AUFZEICHNUNG AUS BERLIN VOM 23.05.2019 Die DSGS-Vortragsveranstaltung in Berlin: Infraschall und Gesundheit mit Prof. Vahl, Dr. Stiller und Dr. Kaula mit Unterstützung von Vernunftkraft und Windwahn

Ihmisvihamieliset ja laittomat

Tässä vuosien aikana - yhä kiihtyvällä tahdilla - olen kuullut poliittisten vastustajien syyttävän Perussuomalaisia tai muita maahanmuuttokriittisiä tahoja ihmisvihamielisiksi. Itse näen asian täysin toisella tavalla. Maahanmuuttokriittisyydessä ei ole kyse vihasta - vaan rakkaudesta. Enhän minäkään erityisesti vihaa yksittäisiä ihmisiä tai ihmisryhmiä, mutta rakastan omaa kansaani. Jokainen täysijärkinen vanhempi ostaa omalle nälkäiselle lapselleen ruokaa ensin ja sitten vasta puolitutun naapurin lapselle uuden polkupyörän. Vihaako hän silloin sitä naapurin lasta? Sama pätee kansoihin.

Isot asiat edellä maan talous kuntoon

Pian saadaan nähdä mitkä ovat hallituksemme isot asiat, joilla luodaan kansallemme työtä, vaurautta ja tasa-arvoisuutta?

Itse ajattelen , mitäkä ovat ongelmamme? Niihin etsitään hyvät ja toimivat ratkaisut ensimmäisenä, jotta ollaan liikkeessä oikeaan suuntaan. Kun ollaan liikkeessä ja kasvun uralla, sääntöä voi ruuvata sen mukaan joustavsasti, missä on ongelmia.

Ei enää näpertelyä pienten asioiden tai jatkuvien tutkimusten kimpussa, sillä niitä meillä löytyy jo vähäksi aikaa, vaan on ryhdyttvä töihin niiden toteuttamiseksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä