Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Kaikki blogit puheenaiheesta Synti

Presidentti Kyösti Kallion rukous ja puhe talvisodan aikana 1939!


PRESIDENTTI KYÖSTI KALLION RUKOUS TALVISODAN AIKANA ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ 6.12.1939 NIVALAN KIRKOSSA,  KUN SUOMI OLI OLLUT VIIKON TALVISODASSA!  ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!

https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939

Mikä on kun maailman ongelmat eivät ratkea?

Maailmassa on laskutavasta riippuen miljoonia, jopa toista miljardia kristittyä.

Samoin maailmassa on varmasti miljoonia sosialisteja tai kommunisteja. On jopa ollut ja on yhä edelleenkin kokonaisia sosialistisia tai kommunistisia maita.

Siltikin erilaiset maailman ongelmat – isot ja pienet – istuvat tiukassa kuin täi tervassa. Niin sanotuissa “kristityissä maissa” on valtavasti ongelmia, samoin kuin oli entisessä Neuvostoliitossa (mm. alhainen tulotaso, rajoituksia kansalaisvapauksissa, laaja huumeongelma).

Vihapuhujat kerettiläisinä

Synti -termiä enää harvemmin kuulee arkikielessä, mutta ennen syntiseksi haukuttiin ihmisiä, joiden toiminta ei miellyttänyt. Syntiä on ainakin kaikki kuoleman synnit, sekä Mooseksen kymmenen käskyn rikkomiset. Kymmeneen käskyyn kuuluu esimerkiksi sääntö ”älä tapa”, joten murhaaminen on syntiä. Mutta käytettiinkö ikinä termiä ”synti”, kun joku oli murhannut? On jotenkin vaikea kuvitella, että kristitty olisi soittanut poliisille todistaessaan murhan ja ilmoittanut, ”täällä on tehty syntiä.” Ihan joka ikinen kertoisi murhan tapahtuneen.

Saako hukkuvan pelastaa?

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton vakiintuneen  periatteen  mukaaan hukkuvan pelastaminen on  jokaisen kansalaisvelvollisuus, jota tulisi ihan erikseen harjoitella :

    "Tavoitteemme on, ettei yksikään hukkuisi. Jokaisella tulee olla mahdollisuus oppia uimaan. Jokaisella tulee olla myös riittävät tiedot ja taidot itsensä tai toisen pelastamiseen veden varasta.​"

Syntien sovitus rekalla vai ristillä?

Uutisissa Nizzan terroristin motiiveista on tuotu paljon esiin lapsiperheen isän avioeroa ja pikkurikollista taustaa. Kuitenkin iskun ajankohta Ranskan kansallisen juhlapäivän yhteyteen viittaa määrätietoiseen suunnitelmaan.

Jo viime talvena tiedettiin kertoa, että ISIS värvää pikkurikollisia

Miksi tällaisten "desperadojen" värvääminen onnistuu?

Löytyykö luteripapin saarna: "On julmaa, jos homoutta ei sanota synniksi!"

Löytyykö luteripappeja, jotka julkisesti kirkossa saarnavat: "On julmaa, jos homoutta ei sanota synniksi!"

YKSIKIN!  LAITTAKAA YKSITYISVIESTINÄ MINULLE - KIITOS!

Piipsoista ei varmaan löydy yhtään! 

Kerään kaikkien nimet ja julkaisen!     http://evl.fi/EVLKuvailutiedot.nsf/YhteystietoEtusivu?ReadForm&lang=FI    

Jumala on Sana

Vähän alkeellista filosofiaa ja siihen perustuvaa raamatun ja koraanin tulkintaa.

Lähtökohta:

Sanat ovat usein monimerkityksisiä. Jo yhtä monimerkityksisiä sanoja sisältävää lausetta voidaan tästä johtuen tulkita monella tapaa. Halutessaan voi harrastaa sanaleikkejä, vertauskuvia, sanontoja ja luoda monenlaisia sanallisia assosiaatioita. Jo nimimerkissäni on yksi sellainen, KirjoituksiaSalosta.

Paljastuskirjoitus elämän tarkoituksesta

Paljastan tässä kirjoituksessa elämän tarkoituksen, mutta ainoastaan individualistisen ihmisen elämän. Esimerkiksi kastemadon ja koivun tarkoitusta en paljasta.

Jumala ei suvaitse eikä siunaa homoutta

Uudestisyntynyt usko kristityllä ihmisellä on ratkaisevan tärkeä tekijä pelastumisemme kannalta. Sukupuolesta riippumatta Jeesuksen lähetyskäsky kuuluu jokaiselle kristitylle samoin kuin rakastamisen velvoite kaikkia - niin sukupuolivähemmistöön kuin vihollisiimmekin kuuluvia - ihmisiä kohtaan.

Jumalan Sana, Raamattu perustuu hengelliseen ja kirjaimelliseen Totuuteen. Yksikään piirto Raamatusta ei katoa ennenkuin kaikki sen ilmoitukset tapahtuvat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä