Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Kaikki blogit puheenaiheesta Talvivaaran kaivos

Turha on Elopia tai Perää syytellä

Turha tässä on muutamaa toimijaa syytellä jos isot hankkeet ovat ajamassa kiville. Yhdessä hommat tehdään ei yksin. Jos homma onnistuu laulamme ja tanssimme yhdessä, että me teimme sen, mutta kun tulee takkiin on aina johtaja syyllinen.

Talvivaara olisi kannattava, jos...

Microsoft tekisi puhelimia,  jos...

Turha jossitella tehdään kaikki voitavamme, jos ei onnistu niin jatketaan eteenpäin jollain muulla konstilla. Niin kai aina olemme tehneetkin.

Kepulikonstein Talvivaarasta Pyhäjoelle

Muistaako enää kukaan, kuka oli ympäristöministerinä ponnekkaasti edistämässä Talvivaaran kaivoshanketta ja kenen perheen pikkulasten nimissä oli sijoitettu samaisen kaivosyhtiön osakkeisiin? - Aivan oikein: Paula Lehtomäkihän (kesk) se.

Entä kuka on elinkeinoministerinä ponnekkaasti edistämässä Pyhäjoen ydinvoimalahanketta ja kuka on antanut valtionyhtiöiden johdon ymmärtää että niiden tulee sijoittaa samaisen voimalayhtiön osakkeisiin? - Aivan oikein: Olli Rehnhän (kesk) se.

Hyvästi suomalainen Talvivaara

Uutinen Talvivaaran ulkomaisesta ostajakanditaatista oli masentavaa luettavaa. Jälleen kerran suuri suomalainen kansallisomaisuus, jopa 60 miljardia euroa, on siirtymässä ulkomaiseen omistukseen.

Lähes kaikki muutkin Suomessa löydetyt ja tutkimuksen alla olevat malmiot ovat nekin jo nyt ulkomaalaisten käsissä. Soklin omistavat norjalaiset, jotka jo aiemmin saivat haltuunsa lähes koko suomalaisen lannoiteteollisuuden. Lopun kansallisomaisuutemme pelastamiseksi tarvitsisimme kiireesti uuden, jämäkämmän kaivoslain.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä