*

Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Paavo Väyrynen

Väyrysen kannattajilla oudon huteria argumentteja

Toisaalla kansalaispuolueen erityisasiantuntija esittää kainon toivomuksen keskustelun tasosta. Keskustelijat ovat kuulemma taantuneet alakoulutasolle ja "itse asiasta, siis Suomen suunnasta, ei haluttaisi keskustella juuri ollenkaan." Paavo Väyrynen tulisi valita presidentiksi koska kaikki muut ehdokkaat kuulemma suunnittelevat maamme itsenäisyyden lopullista tuhoamista ja Suomen hävittämistä itsenäisten valtioiden kartalta.

Väyrysen vastustajilla oudon huteria argumentteja

Paavo Väyrynen on nyt tehnyt sen, mitä monet ovat toivoneet, jotkut ehkä pelänneet ja jotkut taas naureskellenkin veikkailleet. Puhun tietenkin presidenttiehdokkuudesta, tai siis suostumuksesta siihen, mikäli kannattajakortteja ehditään saada riittävästi joulukuuhun mennessä.

Paavo Väyrynen koettelee poliitikkoja ja uutisankkureita

# Radio- ja televisiouutisten juontajien naurujänteitä koeteltiin, kun lauantaina 15.7. luettavaksi tuli uutinen siitä, että Paavo Väyrynen asettuu sittenkin presidenttiehdokkaaksi. Hän ei voi edustaa Keskustaa, jonka meppinä hän on europarlamentissa. Keskusta asetti nimittäin jo ajat sitten ”varmuuden vuoksi” ehdokkaakseen Matti Vanhasen.

Paavo Väyrynen ja Euroopan parlamentin Alde-ryhmä

Keskustalaiset mepit ovat koko Suomen EU-jäsenyyden ajan kuuluneet Euroopan parlamentissa liberaalipuolueiden Alde-ryhmään. Alde on hyvin eurooppamyönteinen parlamenttiryhmä, ja sen tavoitteisiin kuuluu mm. EU:n integraation syventäminen. Tähän samaan ryhmään ovat kuuluneet myös Suomesta valitut RKP:n mepit.

Presidentinvaalien ehdokasasettelu

Paavo Väyrynen on ilmoittanut aikovansa ehdokkaaksi tulevissa presidentinvaaleissa. Mahdollista ehdokkuutta varten tullaan perustamaan kannattajayhdistys, jos tarvittavat 20000 nimeä saadaan kerättyä.

Paavo Väyrysen presidentiehdokkuus on tervetullut lisä niin tasapäiseen presidenttikisaan, vaikka Paavo Väyrynen ei tule pääsemään toiselle kierrokselle. Kuitenkin Paavo Väyrynen tuo sanavalmiina ja tietorikkaana  valtiomiehenä arvokkaan lisän muuten niin monotoniseen vaalitaistoon.

Itsenäisyysmies - Paavo Väyrynen

Paavo Väyrynen yllättää jälleen. Jo ennen kunnallisvaaleja 2017 Väyrystä kannustettiin ryhtymään presidentinvaaleihin ehdokkaaksi, sillä hän on ainoa, joka sanoo suoraan enemmistökansan mielipiteen todeksi kokeneena ulkopoliitikkona - Ei Natoon. Väyrynen ymmärtää mitä merkitsee olla idän ja lännen vedenjakajalla. Paavo on Suomen virkavuosiltaan toiseksi kokenein ulkopolitiikan ammattihoitaja - heti kansanedustaja Erkki Tuomiojan jälkeen.

Paavo odotetusti mukaan presidenttikisaan

Paavo Väyrynen on ilmoittanut lähtevänsä seuraaviin vaaleihin kilpailemaan Tasavallan presidentin paikasta. Miten niin odotetusti? Siksi, että hän jo joku aika sitten veti tukensa Sauli Niinistöltä.

Väyrysen kannattajat alkavat kerätä kannattajakortteja valitsijayhdistystä varten heti. Valitsijayhdistys tarvitsee 20000 allekirjoitettua kannattajakorttia. Valitsijayhdistus muodostetaan itsenäisyyspäivänä, jos yhdistys saa riittävästi kannattajakortteja.

Joko Sipilä on polvillaan Väyrysen edessä?

Niin siinä sitten kävi, että perussuomalaisten halla-aholainen siipi otti ja kaatoi hallituksen viikonloppuna Jyväskylässä. Elämmekin lähipäivät mielenkiintoisia aikoja kotimaan politiikan saralla. Mikäli nykyisestä eduskunnasta saadaan kasaan uusi enemmistöhallitus, niin se tulee olemaan kaikessa ristiriitaisuudessaan aivan järkyttävä sekametelisoppa.

Paavo has not left the building

Paavo Väyrynen toteaa tuoreessa blogissaan, ettei voi enää tukea Sauli Niinistöä presidentiksi. 

- Kaiken viime aikoina tapahtuneen ja viimeksi Kultaranta-keskustelujen yhteydessä esille tulleen valossa minun on ilmoitettava, että en voi enää tukea Sauli Niinistön valintaa tasavallan presidentiksi.

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/238404-en-voi-enaa-tukea-s...

SDP – nimittäkää Erkki Tuomioja presidenttiehdokkaaksenne

Eero Heinäluoma kieltäytyi ja tamperelainen uusi nouseva kyky – Sanna Marin on vielä liian nuori. Mitä jää jäljelle? Paavo Lipponen – no, olisi aivan ok – hoitihan hän aikanaan pääministerinä Suomen suosta, tai niin ainakin ajatellaan. Lipposen kaudelta alkoi pitkä ulkomaankauppamme ylijäämävuosien putki, joka romahti Kokoomuksen Jyrki Kataisen kausilla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä