*

Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Paavo Väyrynen

Vaalishoppailu lisääntymässä

Äänesatäjän kuluttajansuoja on jälleen rakoilemassa. Tänään perussuomalainen Euroopan parlamentin jäsen Sampo Terho ilmoitti asettuvansa ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa Helsingissä. Eli, jos hän tulisi valituksi eduskuntaan, jäisi hänen vaaleissa saamansa valtuutus Euroopan parlamenttiin vain vajaan vuoden mittaiseksi.  Tämä edellyttäen, että hän ottaisi kansanedustajan paikkansa vastaan.

http://yle.fi/uutiset/sampo_terho_lahtee_ehdokkaaksi_eduskuntavaaleihin/...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1417663462633.html

Juha Sipilä juudasteli puheenjohtajatentissä

Keskustan Juha Sipilä kaivoi maata Paavo Väyrysen jalkojen alta TV1:n puheenjohtajatentissä. Sipilä vastasi Stubbille, että keskusta ei ole ulkopoliittisesti Väyrysen linjoilla.

Väyrysen Naton vastustuksen takia bilderbergiläinen media on viime aikoina lyönyt Väyrystä kuin vierasta sikaa. Ylen Jouni Turunen kirjoitti Ylen printtiversioon jutun otsikolla "Sipilän pulma – mitä tehdä Väyryselle?".

Lappilainen tanhukärpänen

Metsähallitus kertoo löytäneensä Lapista yksitoista uutta tanhukärpäslajia. Tieteelle uusia lajeja on niistä peräti neljä, joten siinä riittää professoreillekin ihmettelemistä. Valtakunnallisesti tunnetuin tanhukärpänen on tietysti nykyinen europarlamentaarikko Paavo Väyrynen, joka vuosikymmenien uurastuksen jatkeeksi suunnittelee siipeilemistä äänikuninkaaksi. Mutta vain, jos äänestäjät niin tahtovat. Viisaasti ajateltu.

Väyrynen ja äänikuninkuus?

Paavo Väyrynen ilmoittaa palaavansa kotimaan politiikkaan, jos hän pääsee tulevien eduskuntavaalien jälkeen valtioneuvoston jäseneksi. Muussa tapauksessa hän jatkaa työtään Euroopan parlamentissa.  Siis parlamentissa, johon hänet valittiin vasta puolivuotta sitten. Väyrysen mukaan  tämä kuitenkin edellyttää äänikuninkuutta tulevissa vaaleissa.

No, tulihan se sieltä - Korhosen kosto

Keskustan ex-puoluesihteeri Jarmo Korhosen uuttuuskirja on joutunut oitis median riepottelemaksi. Aivan selvästi tällä kirjallaan Jarmo Korhonen yrittää tehdä omasta härkäsestä kärpäsen, tyyliin ”mutta niin kepluttelivat nuo muutkin ja  sitäpaitsi 10-kertaa törkeämmin”,  ja näin hän kuvittelee saavansa synninpäästön ja tekevänsä paluun Suomen poliittisen näyttämön parrasvalohin. .... Sorry Jarmo, sinut on jälleen kerran paljastettu – ei onnistu.

Kaikki ei ole kaupan

Etenkin keskustan ja perussuomalaisten riveistä on kuulunut kummia kaikuja suomettuneelta seitsemänkymmentäluvulta Venäjän sekä EU:n välisen talouspakotejupakan tiimoilta.

Tohtori Väyrynen, menneisyyden vanki

Kuka enää muistaa aikaa, jolloin Suomessa kumarrettiin syvään itään silloinkin, kun siihen ei olisi ollut tarvetta? Onhan meitä muistajia, minäkin. Hammasta purren yritin kestää punamultavetoista politiikkaamme, jota sävytti usko ikuiseen Neuvostoliittoon, suljettuun talouteen ja sulle-mulle -politiikan autuuteen. Vapauden tuulet alkoivat vihdoin puhaltaa 1980-luvun lopulla kommunismin kaaduttua omaan mahdottomuuteensa, jolloin Suomikin pääsi idän ikeestä yhdentymään länteen, johon se aina on henkisesti kuulunut.

Paavo ja Paavon pyrky

Keskustan vastavalittu europarlamentaarikko Paavo Väyrynen ilmoittaa blogissaan pyrkivänsä puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Hän haluaa puolueen sisäpiiriin, jotta voisi antaa asiantuntemuksensa ja kokemuksensa puheenjohtaja Sipilän ja koko puoluejohdon tueksi.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014073018529714_uu.shtml

Valtuuston puheenjohtajan tehtävä kiinnostaa Väyrystä, koska puheenjohtajalla on läsnäolo- ja puheoikeus myös puoluehallituksessa ja sen työvaliokunnassa. Puheenjohtaja on myös yksi puolueen hallitusneuvottelijoista.

Paavo Väyrynen tänään

Väyrynen pohjustaa paikkaansa ensi vuoden vaalien jälkeiseen valtioneuvostoon. Väyrynen sanoo toivovansa ennenaikaisia vaaleja, jotka hänen mukaan olisi pitänyt järjestää jo aikaa sitten.

Europarlamenttiin lähtevä Väyrynen on ehdolla myös eduskuntavaaleissa. Hän palaa Suomeen, jos hän pääsee valtioneuvoston jäseneksi. Hän mainitsee ulkoministerin tehtävien kiinnostavan häntä.

Lappi ja Suomi valitsi Paavon

Maakuntalehti Lapin Kansa äityi otsikoimaan päivän lehdessä, että "Lappi sai ikoman mepin". Hyvä niin, että Lapistakin on yksi meppi, koska kyse on kuitenkin pinta-alaltaan liki puolesta Suomea. Oikeasti Lappi on aivan liian pieni areena Paavo Väyryselle. Koko Suomen ja ainakin miljoonan ajokilometrin Paavostahan on kyse.

Julkaise syötteitä