*

Kepillä muurahaispesää Uskalla sohia!

Paavo Väyrynen

Väyrynen lomamatkalla?

Kenian entinen Suomen suurlähettiläs, ulkoasiainneuvos, Matti Kääriäinen kirjoittaa huomenna julkaistavassa kirjassaan mm. siitä, kuinka hän joutui osalliseksi silloisen europarlamentaarikko Paavo Väyrysen sekä hänen vaimonsa "lomamatkan" järjestämiseen Keniaan vuonna 2006.

Jotta Väyrynen olisi silloin saanut matkarahat europarlamentilta, tuli hänen saada kutsu suurlähettiläältä ja suurlähettilään piti myös järjestää Väyryselle "virallista" ohjelmaa. Näin tehtiin. Matti Kääriäinen ei vain muista, tapahtuiko näistä järjestetyistä tapaamisista yksikään

Suomettumisesta päävientituote - nimeksi Vaeyrynenization?


Sofi Oksasella taitaa olla meille suomalaisille ja vähän muillekin taas ihan täyttä asiaa kansakuntamme nimeä kantavasta ilmiöstä, jota ollaan jo kovasti suosittelemassa keskeisimmäksi vientituotteeksemme kännykkäviennin hiivuttua: http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/sofi%20axess%20oksanen%20suomettamin...

Väyrynen ja hallituskipeys


Paavo Väyrysen myrsky vesilasissa, innoitti kirjoittamaan kansalainen Arin näkemyksen samasta asiasta eli Krimistä ja Venäjästä, ja vähän Paavostakin.

Venäjä toimi aivan odotusten mukaisesti Ukrainan kallistuessa länteen. Vladimir Putinin pelko siitä, että kiima Natosta ja länsimielisyydestä tarttuisi ukrainalaisten myötä Venäjälle laittoi miehen toimimaan röyhkeämmin.

Keskustan sotapolitiikka ei ole suomettumista vaan pahempaa

      On harjaanjohtavaa kutsua Keskustan häärimistä Putinin juonien agenttina millään eufenismeillä kuten suomettuminen.

     Keskusta sotkeutuu Ukrainan sotaa Putin agenttina vaikka Suomea ei ole edes painostettu mihinkään.

 

Paavo Väyrynen jatkaa suomettumislinjalla

Keskustan euuroparlamentaarikko Paavo Väyrynen ehdottaa. että länsimaat tunnustaisivat Krimin niemimaan Venäjän osaksi. Esikuvana hänen mukaansa voisi toimia Puerto Rico, joka on Yhdysvaltoihin kuuluva itsehallintoalue. Sillä on omat valtiolliset elimet. Puerto Ricon edustaja osallistuu Yhdysvaltojen kongressin toimintaan, mutta hänellä ei ole siellä päätösvaltaa, kirjoittaa Väyrynen blogissaan.

Käytännössä tämä itsehallintomalli tarkoittaisi sitä, että länsimaat tunnustaisivat Krimin osaksi Venäjää. Donbassin maakuntaa Väyrynen ei kuitenkaan erottaisi Ukrainasta.

Vaalishoppailu lisääntymässä

Äänesatäjän kuluttajansuoja on jälleen rakoilemassa. Tänään perussuomalainen Euroopan parlamentin jäsen Sampo Terho ilmoitti asettuvansa ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa Helsingissä. Eli, jos hän tulisi valituksi eduskuntaan, jäisi hänen vaaleissa saamansa valtuutus Euroopan parlamenttiin vain vajaan vuoden mittaiseksi.  Tämä edellyttäen, että hän ottaisi kansanedustajan paikkansa vastaan.

http://yle.fi/uutiset/sampo_terho_lahtee_ehdokkaaksi_eduskuntavaaleihin/...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1417663462633.html

Juha Sipilä juudasteli puheenjohtajatentissä

Keskustan Juha Sipilä kaivoi maata Paavo Väyrysen jalkojen alta TV1:n puheenjohtajatentissä. Sipilä vastasi Stubbille, että keskusta ei ole ulkopoliittisesti Väyrysen linjoilla.

Väyrysen Naton vastustuksen takia bilderbergiläinen media on viime aikoina lyönyt Väyrystä kuin vierasta sikaa. Ylen Jouni Turunen kirjoitti Ylen printtiversioon jutun otsikolla "Sipilän pulma – mitä tehdä Väyryselle?".

Lappilainen tanhukärpänen

Metsähallitus kertoo löytäneensä Lapista yksitoista uutta tanhukärpäslajia. Tieteelle uusia lajeja on niistä peräti neljä, joten siinä riittää professoreillekin ihmettelemistä. Valtakunnallisesti tunnetuin tanhukärpänen on tietysti nykyinen europarlamentaarikko Paavo Väyrynen, joka vuosikymmenien uurastuksen jatkeeksi suunnittelee siipeilemistä äänikuninkaaksi. Mutta vain, jos äänestäjät niin tahtovat. Viisaasti ajateltu.

Väyrynen ja äänikuninkuus?

Paavo Väyrynen ilmoittaa palaavansa kotimaan politiikkaan, jos hän pääsee tulevien eduskuntavaalien jälkeen valtioneuvoston jäseneksi. Muussa tapauksessa hän jatkaa työtään Euroopan parlamentissa.  Siis parlamentissa, johon hänet valittiin vasta puolivuotta sitten. Väyrysen mukaan  tämä kuitenkin edellyttää äänikuninkuutta tulevissa vaaleissa.

No, tulihan se sieltä - Korhosen kosto

Keskustan ex-puoluesihteeri Jarmo Korhosen uuttuuskirja on joutunut oitis median riepottelemaksi. Aivan selvästi tällä kirjallaan Jarmo Korhonen yrittää tehdä omasta härkäsestä kärpäsen, tyyliin ”mutta niin kepluttelivat nuo muutkin ja  sitäpaitsi 10-kertaa törkeämmin”,  ja näin hän kuvittelee saavansa synninpäästön ja tekevänsä paluun Suomen poliittisen näyttämön parrasvalohin. .... Sorry Jarmo, sinut on jälleen kerran paljastettu – ei onnistu.

Poiminnat

Julkaise syötteitä